Väkivaltaisimmat NHL pelaajat

Jääkiekko, yksi maailman suosituimmista urheilulajeista, on erittäin aggressiivinen ja fyysinen laji. On erittäin jännittävää ja mielenkiintoista seurata tämän lajin pelejä, kun pelaajat juoksevat jäätä pitkin, työntävät ja tönivät, ottavat. Vaikka jotkut huutavat, jotkut jopa satuttavat muita pelaajia ansaitakseen maineen pahamaineisina ja vaarallisina pelaajina. Joten käydäänpä läpi kymmentä vaarallisinta NHL –pelaajaa

Vaarallisimmat NHL-pelaajat – Kaikkien aikojen ranking

On kuviteltavissa, kuinka innostuneita pelaajien on oltava mukana peleissä, kun yleisön jäsenet pitävät jännitystä lähes käsin kosketeltavana. Korkean adrenaliinitason seurauksena monet pelaajat menettävät rauhallisuutensa ja muuttuvat erittäin aggressiivisiksi.

10. Brandon Prust

Brandon Raymond James Prust on nykyinen valmentaja Ontarion jääkiekkoliiton London Knightsissa. Hän pelasi viimeksi Montreal Canadiensin joukkueessa NHL:ssä. Hän allekirjoitti 1. heinäkuuta 2012 4-vuotisen 10 miljoonan dollarin sopimuksen Montreal Canadiensin kanssa, ja hänestä tuli vapaa agentti vuonna 2016.

Brandon laitettiin jäähylle kahdeksi peliksi hänen lyötyään Rangersin hyökkääjä Derek Stepania kolmannen pelin ensimmäisessä erässä vuoden 2014 itäisen konferenssin finaalissa New York Rangersia vastaan.

Tapahtuma aiheutti Derek Stepanille leuan murtuman, ja hän joutui missaamaan 4. ottelun. Hän on yksi ainoista seitsemästä pelaajasta, jotka ovat tehneet vähintään 10 maalia ja osallistuneet vähintään 10 tappeluun.

Fanit äänestivät Brandonin puolesta hänen ”ylittäessä velvollisuudet” ja hän sai Steven McDonald Extra Effort -palkinnon kaudella 2010-11.

9. Jared Boll

Amerikkalainen ammattilainen jääkiekkohyökkääjä Jared Rittenhouse Boll pelasi viimeksi varakapteenina NHL:n Anaheim Ducksissa. Hänet tunnetaan roolistaan tappelijana.

Hän aloitti Columbus Blue Jacketsin jäsenenä kaudella 2007-08 ja teki ensimmäisen NHL-maalinsa Phoenix Coyotesia vastaan 10. lokakuuta 2007.

Melkein 190cm, 218 kilon puolustaja ja yksi maailman kuumimmista jääkiekkoilijoista ei koskaan jää alle 100 rangaistusminuutin kauden aikana ja on saavuttanut uransa korkeimmat 226 rangaistusminuuttia 2007-08.

Hänen hyökkäävä taistelunsa Detroitin Jordin Tootoon kanssa osoitti joitain hänen taistelutaitojaan jäällä ja levisi netissä, koska se lasketaan National Hockey League-historian kuumimpiin tappeluihin.

8. George Parros

Eläkkeellä oleva amerikkalainen jääkiekkoilija George James Parros pelasi yhdeksän kautta NHL:ssä. Hän oli osa vuoden 2007 Stanley Cupin voittanutta Anaheim Ducksia.

Lisäksi hänet tunnetaan myös tappelijana jäällä. Hyökkäävien taitojen lisäksi fanit pitävät hänessä myös suurista viiksistään. Hän sanoi, että se sai inspiraationsa muusikko Sean ”Greazy” Bryanilta. Parros on ollut suosittu vetokohde tappleuissa VihjeParatiisin veikkausvihjeissä.

George Parrosin “viiksiä” myydään myös Anaheim Ducksin joukkuekaupassa Honda Centerissä. George sai nyrkkeilyoppitunnin pelatessaan ECHL: n Reading Royalsissa, mikä lisäsi hänen uskottavuuttaan joukkueen tappelijana.

Nippelitietona, hän teki uransa ensimmäisen maalin samana päivänä kuin Gordie Howen hattutemppu 20. lokakuuta 2005.

7. Chris Neil

Entinen oikea laitahyökkääjä Chris Neil pelasi viimeksi Ottawa Senatorsin varakapteenina NHL:ssä.

Ottawan Senators -kokoonpanon luomisen aikana Brian McGrattan antoi Chrisille mahdollisuuden osallistua hyökkäävämpään rooliin ja antoi samalla vastuun ”joukkueen tappelijana”. Chrisistä tuli myös Senatorsin vakiotappelija viimeisten viidentoista vuoden aikana.

Hänet tunnetaan siitä, että hän toi tiimilleen paljon muutakin kuin nyrkkeilytaitoja. Näennäisen käytettävyytensä vuoksi tappelijan roolin liikevaihto on melko pieni, mutta vuonna 2007 Chrisia pyydettiin ottamaan täysipäiväisen tappelijan rooli.

Chris ottaa sitten takapakkia rauhanturvatoimiinsa, mikä provosoi hänen hyökkäävää tuotantoaan ottamaan johtoaseman.

6. Zac Rinaldo

Kanadalainen vasen laitahyökkääjä Zac Rinaldo pelaa nyt NHL:ssä Nashville Predatorsissa. Hän allekirjoitti 17.4.2013 Philadelphia Flyersin kanssa kahden vuoden sopimuksen, jonka arvo on 1,5 miljoonaa dollaria.

Vaikka Zac sai enemmän jäähyjä kuin maaleja neljällä keskeytyksellä ja kolmella maalilla Phantomsille, hän teki NHL -debyyttinsä Buffalo Sabresia vastaan vuoden 2011 Stanley Cupin ensimmäisen kierroksen viidennessä pelissä 22. huhtikuuta 2011.

Hänellä on kokonsa on tappelijoiden keskuudessa pienemmän puolella. Hän on kuitenkin jo ansainnut maineensa bulldogina tiimilleen pudottaessaan käsineet.

Fanit pitävät häntä myös Flyersin vakiotaistelijana viimeisten kausien aikana. Lisäksi hän pitäytyi joukkuetovereissaan kuin hyvä taistelija

5. Dan Carcillo

Entinen kanadalainen ammattilaisjääkiekkoilija, vasen laitahyökkääjä Daniel Carcillo pelasi viimeksi NHL-ottelussa Chicago Blackhawksissa. Hänen fyysinen interaktio vastustajapelaajien kanssa on ansainnut hänelle lempinimen, autopommi.

Hän paloi halusta vuonna 2010  osallistua Winter Classic -historian ensimmäiseen taisteluun. Dan teki sen mahdolliseksi menemällä vastakkain Bostonin Shawn Thorntonin kanssa.

NHL syytti häntä fyysisen voiman käytöstä vuoden 2014 Stanley Cupin pudotuspeleissä. Hänellä oli yhteentörmäys linjatuomarin kanssa, kun virkamies saattoi hänet rangaistuslaatikkoon 23. toukokuuta 2014.

Tämä johti hänet 10 ottelun pelikieltoon 23. toukokuuta 2014. Hän suostui viimeksi 550 000 dollarin arvoiseen yhden vuoden sopimukseen toisesta toimikaudestaan Chicago Blackhawksin kanssa 3. lokakuuta 2014.

4. Zdeno Chara

Slovakian puolustaja ja yksi kuumimmista jääkiekkoilijoista Zdeno Chara toimii nyt NHL:n Boston Bruinsin kapteenina. Pelatessaan Bruinsissa hän sai James Norris Memorial Trophyn kaudelle 2008-09.

Kahden metrin korkeudellaan hän on korkein pelaaja, joka on koskaan pelannut NHL: ssä. Lisäksi hän on myös toinen Euroopassa syntynyt kapteeni, joka on voittanut Stanley Cupin.

Zdeno, NHL: n vaarallisin pelaaja, iski montrealilaisten kanadalaisten hyökkääjän Max Paciorettyn pään kaukalon ulkopuolelle 8. maaliskuuta 2011. Max menetti tajuntansa tapahtumasta.

Pään isku aiheutti Maxille siirtymättömän murtuman neljään nikamaan ja vakavan aivotärähdyksen. Zdenon taistelukyvyn lisäksi hän on tunnettu kovimmasta lämäristään. Hän on saanut 108,8 mailia tunnissa kulkevan laukauksen vuoden 2012 All-Star Game -viikonloppuna.

3. Colton Orr

NHL -fanit pitävät edelleen kanadalaista ammattimaista jääkiekkoilijaa Colton ”Bob” Douglas Orria fyysisen pelityylinsä valvojana. Hän pelasi viimeksi National Hockey League -turnauksen Toronto Maple Leafsissa ja on yksi vaarallisimmista NHL -pelaajista.

Lisäksi hän pelasi myös AHL:n Toronto Marliesissa. Toronto Maple Leafs allekirjoitti Coltonin kanssa kaksivuotisen sopimuksen 1,85 miljoonan dollarin arvosta 13. kesäkuuta 2013.

Colton taisteli George Parrosin kanssa pelatessaan Toronto Maple Leafsia vastaan Montreal Canadiensia vastaan 1. lokakuuta 2013.

Vuoden 2006 pelin aikana hän löi Alex Ovechkinia kasvoihin, mikä johti hänet viiden pelin pelikieltoon. Sitten hän tappeli George Parrosin kanssa vuonna 2009 ja kärsi aivotärähdyksestä.

2. Jordin Tootoo

Kanadalainen entinen jääkiekkoilija Jordin Tootoo pelasi viimeksi Chicago Blackhawksissa National Hockey League -sarjassa. Aiemmin hän pelasi myös Detroit Red Wingsissä ja Nashville Predatorsissa. Tällä hetkellä hän on yksi maailman parhaiten palkattuja jääkiekkoilijoita.

Osallistuessaan harjoitusleirille New Jersey Devilsin kokeiluperusteena hän allekirjoitti vuoden sopimuksen 7. lokakuuta 2014 joukkueen kanssa. Jordin löi Dallas Starsin puolustajaa Stéphane Robidasta kasvoihin 17. maaliskuuta 2007 ottelun aikana.

Lyönti johti Stéphanen tajuttomuuteen ja hän sai aivotärähdyksen. Tapahtuma johti Jordinin viiden ottelun pelikieltoon ilman palkkaa. Jordin löi jälleen olkapäällä Phoenix Coyotesin Daniel Winnikin päätä 11. lokakuuta 2007.

Columbus Blue Jacketsin hyökkääjä Derek Dorsett syytti häntä myös lyönnistä vyön alle ottelun aikana 20. helmikuuta 2013.

1. Shawn Thornton

Kanadalainen ammattilainen jääkiekkohyökkääjä ja yksi vaarallisimmista NHL -pelaajista Shawn Thornton pelasi viimeksi NHL:ssä Florida Panthersissa. Hän allekirjoitti kolmivuotisen sopimuksen 1,5 miljoonan dollarin arvosta Boston Bruinsin kanssa.

Hän allekirjoitti sopimuksen sen jälkeen kun hänestä tuli vapaa agentti 1. heinäkuuta 2007. Peter Chiarelli, Boston Bruinsin pääjohtaja ilmoitti, että seitsemän Bruins-kauden jälkeen Shawnia ei allekirjoiteta uudelleen 16. kesäkuuta 2014.

Shawn allekirjoitti kahden vuoden sopimuksen 1. heinäkuuta 2014 Florida Panthersin kanssa. Hänet tunnetaan taidoistaan päästä vastustajien ihon alle ja kohdatessaan vastustajien tiukimpia miehiä, kuten Georges Laraque ja Donald Brashear.

Shawn löi Pittsburghin Brooks Orpikin takaapäin, mikä johti hänet tajuttomuuteen vuonna 2013. Tästä Shawn sai pelikiellon 15 pelistä.

Jaa artikkeli

Viimeisimmät artikkelit

Suositut kategoriat

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Viimeisimmät kommentit