Parhaat jalkapalloilijat ikinä – top 10

10. Eusebio – Yksi historian parhaimmista pelaajista

Maa: Portugal
Pelipaikka: Hyökkääjä
Seuramaalit: 424 (436 ottelua)
Kansainväliset maalit: 41 (64 ottelua)

Portugalilais-mosambikilaista jalkapalloilijaa Eusebioa pidetään yhtenä kaikkien aikojen suurimmista pelaajista. Hän pelasi 745 ottelua ja teki 733 maalia, mikä on uskomaton saavutus  jo itsessään. Yksi kaikkien aikojen parhaimmista portugalilaisista jalkapalloilijoista, Eusebio, oli kuuluisa nopeudestaan, tekniikastaan ja urheilullisuudestaan.

Kuninkaana tunnettu (The King) kuuluisa pelaaja teki historiaa kovalla työllään ja innollaan. Hänen uransa alkoi vuonna 1971, kun hän auttoi Maxaquene Clubia voittamaan useita palkintoja ja turnauksia.

Hän pelasi kolme kautta Maxaquenessä ennen siirtymistään Benficaan vuonna 1961, missä hän johti joukkueen moniin palkintoihin, kuten Primeira Liga, Taca de Portugal ja European Cup. Vaikeina aikoina hän oli mies, johon kiinnittää huomiota.

Uransa aikana hän on pelannut monissa klubeissa ja voittanut useita palkintoja, kuten Ballon d’Orin, World Soccerin ja European Golden Shoen. Saamansa saavutukset tekevät hänestä kaikkien aikojen kymmeneksi parhaan jalkapalloilijan. Hän kuoli vuonna 2014.

Mielenkiintoisia faktoja: Hänet tunnettiin todellisen tiedon etsijänä, joka ei koskaan menetä toivoa. Eusebio näki monia epäonnistumisia elämässään, mutta palasi aina entistä vahvempana. Hän oli myös loistava viihdyttäjä.

9. Gerd Muller – Legendaarinen pelaaja Saksasta

Maa: Länsi-Saksa
Pelipaikka: Hyökkääjä
Seuramaalit: 487 (555 ottelua)
Kansainväliset maalit: 68 (62 ottelua)

Yksi maailman menestyksekkäimmistä jalkapalloilijoista Gerd Muller on ansainnut nimensä tekemällä erittäin kovaa työtä. Yksi Bundesliigan kaikkien aikojen parhaista maalintekijöistä Gerd aloitti uransa vuonna 1958 Nordlingenissa. Myöhemmin hän pelasi hyökkääjänä Bayern Münchenissä ja Fort Lauderdalessa.

Saksalainen hyökkääjä on tehnyt historiaa voittamalla valtavia palkintoja, kuten Ballon d’Orin, Vuoden jalkapalloilijan ja FIFA World Cupin kultaisen kengän. Hän teki nimellään 1251 maalia 998 ottelussa, ja häntä pidetään pelaajana, jolla on enemmän maaleja kuin pelejä.

Pelatessaan Länsi-Saksassa hän auttoi joukkuetta voittamaan kaksi palkintoa; FIFA World Cupin ja UEFA Euroopan mestaruuden.

Hänen osoittamansa innostus ja menestys antoivat hänelle yhdeksännen sijan tässä kaikkien aikojen suurimpien jalkapalloilijoiden listassa

Mielenkiintoisia faktoja: Hänen lempinimensä on Ramdeuter; jonka hän antoi itselleen. Se tarkoittaa kirjaimellisesti avaruustutkijaa ja hän ajatteli olevansa hyvä löytämään tilaa. Paikallisessa seurassa hänen joukkueensa teki 165 maalia ja hän yksin teki 120 maalia.

8. Franz Beckenbauer – Yksi ikimuistoisimmista jalkapallopelaajista

Maa: Länsi-Saksa
Pelipaikka: Keskuspuolustaja
Seuramaalit: 79 (560 ottelua)
Kansainväliset maalit: 14 (103 ottelua)

Saksalainen entinen ammattilaisjalkapalloilija ja yksi menestyneimmistä jalkapallomanagereista Franz on yksi maailman lupaavimmista urheilijoista. Kaksinkertainen Ballon d’Or -voittaja aloitti uransa vuonna 1951 SC Munchen Vonissa.

Hänet tunnettiin tyylikkäästä tyylistään sekä määräävästä asemastaan ja johtajuudestaan kentällä. Tunnettu nimellä Keisari (The Emperor), hän aloitti keskikenttäpelaajana ja työskenteli erittäin kovasti ja päättäväisesti päätyen keskuspuolustajan rooliin.

Franz on yksi kolmesta miehestä, jotka voittivat maailmanmestaruuden pelaajana ja managerina. Sen lisäksi, että hän voitti Euroopan mestaruuden ja maailmancupin kansainvälisellä tasolla, hän voitti seuransa kanssa myös Euroopan Cupin.

Keisari on pelaaja, joka on laajalti tunnettu syvästä näkemyksestään ja monipuolisuudestaan. Hänen nimensä esiintyi FIFA World Cup Dream Teamissa vuonna 2002, Ballon d’Or Dream Teamissa vuonna 2020 ja vuonna 2004 hänet listattiin FIFA 100:n maailman parhaiden elävien pelaajien joukkoon

Mielenkiintoisia faktoja: Hän on ainoa henkilö, joka on osallistunut maailmancupiin pelaajana ja valmentajana ja onneksi voittanut molemmilla kerroilla.

7.  Alfredo Di Stefano – Paras klassisista pelaajista

Maa: Argentina / Kolumbia / Espanja
Pelipaikka: Hyökkääjä
Seuramaalit: 376 (521 ottelua)
Kansainväliset maalit: 29 (41 ottelua)

Argentiinalaissyntynyt espanjalainen ammattilaisjalkapalloilija ja -valmentaja Alfredo Di Stefano aloitti matkansa vuonna 1945 River Plate -klubilla. Hänet tunnetaan laajalti siitä, että hän teki maalin viidessä peräkkäisessä Euroopan Cup -finaalissa. Myös tunnettu nimellä Saeta Rubia, hänellä on ilmiömäisiä taitoja ja hämmästyttäviä taktiikoita, jotka auttoivat häntä menestymään ja työskentelemään todella kovasti.

Hän auttoi River Plate -klubia voittamaan kaksi palkintoa peräkkäin Argentiinan Primera Division ja Copa Aldao varhaisella urallaan. Hänen todellinen menestyksensä tuli kuitenkin Espanjan liigassa, jossa hänestä tuli yksi La Ligan kaikkien aikojen parhaista maalintekijöistä

Alfredolla on urallaan muitakin palkintoja, kuten Ballon d’Or, World Soccer ja UEFA President’s Award. Hän on yksi niistä pelaajista, jotka johtivat Real Madridin voittoon kahdeksan kertaa La Ligassa ja viisi kertaa Euroopan Cupissa.

Jättiläis-Alfredolla on värikäs ja onnistunut matka, joka tekee hänestä yhden kaikkien aikojen parhaista jalkapalloilijoista. Alfredo Di Stefano valittiin kahdesti vuoden Euroopan jalkapalloilijaksi 1957 ja 1959.

Mielenkiintoisia faktoja: Hän teki ensimmäisen debyyttinsä Buenos Airesin River Plate -joukkueessa vuonna 1944. Tämän jälkeen Alfredo Di Stefano valittiin kahdesti vuoden eurooppalaiseksi jalkapalloilijaksi vuonna 1957 ja 1959.

6. Johan Cruyff – Yksi parhaimmista jalkapallon supertähdistä

Maa: Hollanti
Pelipaikka: Hyökkääjä / Hyökkäävä keskikenttä
Seuramaalit: 291 (514 ottelua)
Kansainväliset maalit: 33 (48 ottelua)

Hyökkäävä keskikenttäpelaaja Johan Cruff oli hollantilainen ammattilaisjalkapalloilija ja -valmentaja. Hän aloitti uransa vuonna 1957 Ajaxissa, jossa hän pelasi 7 kautta peräkkäin.

Hän voitti Ajaxissa kahdeksan Eredivisie -titteliä, kolme Euroopan cupia ja yhden mannertenvälisen cupin. Yhtenä kaikkien aikojen suurimmista jalkapalloilijoista Johan voitti kolme Ballon d’Or -palkintoa. & Nbsp; Ajaxin jälkeen hän muutti Barcelonaan, jossa hän johti joukkueen voittamaan neljä kertaa La Ligaa, Copa del Reyn, Supercopa de Espanan ja Euroopan cupin. UEFA Mestareiden liiga.

Hän auttoi myös Alankomaita voittamaan vuoden 1974 FIFA World Cup -finaalin ja voitti kultaisen pallon ottelun pelaajana. Ja häntä kutsutaan edelleen yhdeksi kaikkien aikojen FIFA-maailmancupin sankareista, jotka kaikki jalkapallofanit muistavat.

Hänen mielikuvituksellinen leikkityönsä ja joustavuutensa ovat tehneet hänet tunnetuksi. Hänen kaikki saavutuksensa saivat hänet saamaan 6. sijan kaikkien aikojen kymmenen parhaan jalkapalloilijan joukosta.

Mielenkiintoisia faktoja: Hänet siepattiin kerran perheensä kanssa pitkään, sitten hän nosti mailan eikä ollut pelannut pitkään aikaan.

5. Zinedine Zidane – Kuuluisin jalkapallon pelaaja

Maa: Ranska
Pelipaikka: Hyökkäävä keskikenttä
Seuramaalit: 95 (506 ottelua)
Kansainväliset maalit: 31 (108 ottelua)

Myös Zizouna tunnettu Zinedine Zidane on entinen ranskalainen jalkapalloilija. Vuonna 1989 hän debytoi Cannesissa. Tarpeetonta sanoa, että Zizou on yksi kaikkien aikojen suurimmista jalkapalloilijoista.

Hän auttoi Bordeauxa voittamaan kaksi turnausta – UEFA Intertoton ja UEFA Cupin. Pelannut Bordeaux’ssa neljä kautta, hän muutti Juventukseen vuonna 1992 ja johti seuran mestaruuksiin, kuten Serie A kahdesti, Supercoppa Italiana kolme kertaa ja UEFA Champions League kolme kertaa.

Pelaajauransa aikana hän pelasi Real Madridissa ja Ranskassa siirtyessään Juventukseen. Zinedine pelasi ilmiömäisesti koko uransa ja voitti lukuisia mestaruuksia, kuten Onze de Bronze, UEFA: n EM -turnauksen pelaaja ja Serie A: n vuoden jalkapalloilija.

Hänet muistetaan vuosisatojen ajan. Vaikka hän jäi eläkkeelle aktiivisesta jalkapallosta, häntä kutsutaan edelleen yhdeksi kaikkien aikojen hienoimmista jalkapallokenttäpelaajista.

Mielenkiintoisia faktoja: Kun Zinedine valittiin kaikkien aikojen suosituimmaksi ranskalaiseksi ja hänen perheensä on maahanmuuttajia Aguemounen kylästä. Hän sanoi, että hänellä on onni kokea erilaisia ihmisiä lapsuudessaan.

4.  Cristiano Ronaldo – Kaikkien aikojen mahtavin jalkapalloilija

Maa: Portugal
Pelipaikka: Hyökkääjä
Pelipaidan numero: 7 (Seura- ja maajoukkue)
Ballon d’Orit: 5

CR7:änä tunnettu Cristiano Ronaldo tunnetaan laajalti pysäyttämättömänä. Englannin Valioliigan Manchester United -hyökkääjä ja Portugalin maajoukkueen kapteeni aloitti uransa Andorinhassa vuonna 1992 varhaisessa iässä. Nyt hän on tämän vuoden parhaiten palkattujen urheilijoiden listan kärjessä

Hän on tyylikäs mies ja uskoo kovaan työhön. Parasta hänessä on hänen työmoraalinsa ja kurinalaisuutensa. Jalkapallon GOAT, CR7, on moninkertainen Ballon D’or- ja nelinkertainen Euroopan kultaisen kengän voittaja.

Hän on myös voittanut 32 pääpalkintoa koko urallaan, mukaan lukien viisi FIFA Ballon d’Oria, kaksi PFA -pelaajan vuoden pelaajaa ja Pichichi Trophy -palkinnon kolme kertaa. CR7 on osallistunut 1100 otteluun ja tehnyt 780 maalia klubeille ja maille

Hän ansaitsee varmasti neljännen sijan kaikkien aikojen kymmenen parhaan jalkapalloilijan joukossa. Lisäksi hän on yksi kaikkien aikojen suosituimmista jalkapalloilijoista.

Mielenkiintoisia faktoja: Cristiano oli lakaisija lapsuutensa päivinä ja hän sanoi, että hän ja hänen nuoremmat serkkunsa menivät joka ilta hakemaan jämähampurilaiset kaupoista ilmaiseksi. Hän on edelleen tosi timmissä kunnossa, joten parhaat mokkapalat tuskin ovat maistuneet.

3. Diego Maradona – Parhain jalkapallon pelaaja

Maa: Argentina
Pelipaikka: Hyökkäävä keskikenttä / Toinen hyökkääjä
Seuramaalit: 259 (491 ottelua)
Kansainväliset maalit: 34 (91 ottelua)

Diego Maradona oli argentiinalainen jalkapalloilija ja manageri. Hän oli laajalti tunnettu kaikkien aikojen suurimpana jalkapallon piirissä. Diegon läsnäolo kentällä sai kollegat tuntemaan olonsa energiseksi. Hän on yksi maailman parhaimmista jalkapallohyökkääjistä.

Vapaapotkun mestari oli yksi hänen muista tittelistään. Häntä kuitenkin myös usein nimitetään yhdeksi kaikkien aikojen kiistanalaisimmista urheilijoista. Hänen surullisen kuuluisa ”Jumalan kätensä” -maalinsa oli yksi kaikkien aikojen suurimmista urheiluskandaaleista.

Hän aloitti uransa vuonna 1976 Argentinos Juniorsissa, jossa hän pelasi viisi kautta. Sen jälkeen hän muutti Boca Juniors -klubille yhdeksi kaudeksi, missä hän johti klubia saavuttaakseen Argentiinan Primera -divisioonan.

Myöhemmin hän voitti palkintoja, kuten Copa del Rey, Copa de la Liga ja Supercopa de Espana Barcelonalle. Diego oli kuuluisa näkemyksestään, syötöstään, pallonhallinnastaan ja kuljetustaidoistaan. Hämmästyttävät taidot saivat hänet varmistamaan kolmannen sijan kaikkien aikojen kymmenen parhaan jalkapalloilijan joukosta.

Mielenkiintoisia faktoja: Hänellä on ennätykset tehdä 53 virhettä vuoden 1986 MM -kisoissa ja 23 virhettä yhdessä turnauksessa vuonna 1982.

2. Lionel Messi – Kaikkien aikojen paras

Maa: Argentina
Pelipaikka: Hyökkääjä
Pelipaidan numero: 10 (Seura- ja maajoukkue)
Ballon d’Orit: 6

Argentiinalainen jalkapalloilija Lionel Messi aloitti uransa vuonna 1992 Grandolissa. Hän on voittanut Ballon d’Orin kuusi kertaa ja Kultaisen kengän kuusi kertaa. Nykyisellä PSG:n 41 miljoonan dollarin vuosipalkallaan hän on edelleen kaikkien aikojen korkeimmin palkattu jalkapalloilija.

Hän on myös Instagramin seuratuimpien jalkapalloilijoiden joukossa. Leoa pidetään laajalti yhtenä jalkapallon historian suurimmista pelaajista. Myös Ballon d’Orin unelmajoukkue on sisällyttänyt hänet viimeisten 10 vuoden aikana.

Hän vietti koko uransa Barcelonassa alusta elokuuhun 2021. Ja hän loi sumua ympäri maailmaa liittyessään ranskalaisen PSG: n jäseneksi 11. elokuuta 2021.

Kaikkiaan Leo on voittanut Barcelonalle 35 suurta pokaalia, mukaan lukien neljä UEFA Mestarien liigaa, seitsemän Copa del Reysia ja 10 La Ligasia. Tämä on valtava voitto hänelle ja hänen joukkueelleen. Nykyään hän on yksi maailman suurimmista jalkapalloilijoista.

Mielenkiintoisia faktoja: Messin isä Jorge työskenteli terästyöntekijänä ja valmensi nuorten jalkapallojoukkuetta. Ja Messillä oli kasvuhormonin puutos, joka pysäytti normaalin kasvuvauhdin 11 -vuotiaana.

1. Pele – Maailman mahtavin jalkapalloilija

Maa: Brasilia
Pelipaikka: Hyökkääjä / Hyökkäävä keskikenttä
Seuramaalit: 541 (560 ottelua)
Kansainväliset maalit: 77 (92 maalia)

Entinen brasilialainen ammattilaisjalkapalloilija Pele aloitti uransa Baurussa vuonna 1953 hyökkääjänä. Häntä on pidetty ikonina ja maailman monipuolisimpana pelaajana. Lisäksi hän on yksi FIFA: n maailmancupin kaikkien aikojen parhaista maalintekijöistä.

Vuonna 1999 Kansainvälinen olympiakomitea nimitti Pelén vuosisadan urheilijaksi. Pelé on yksi harvoista pelaajista, jolla on Guinnessin ennätys. Lisäksi hän on myös menestyneimpien eläkkeellä olevien jalkapalloilijoiden joukossa esiintyen maailmanlaajuisessa mediassa ja urheilupiireissä.

Hänen lukuisia palkintojaan ovat FIFA World Cup Golden Ball, Ballon d’Or Prix d’Honneur ja Etelä-Amerikan vuoden jalkapalloilija. 1279 ottelunsa aikana hän teki 1363 maalia.

Black Pearl tunnetaan potkuvoimastaan ja tarkkuudestaan, sekä kyvystään ennakoida muiden pelaajien liikkeitä. Pidämme häntä kaikkien aikojen parhaana jalkapalloilijana hänen lahjakkuutensa ja saavutustensa perusteella.

Mielenkiintoisia faktoja: Pele on ainoa jalkapalloilija, jolla on kaksi Guinnessin ennätystä ja uransa loppupuolella hän oli voittanut kolme FIFA -maailmancupia Brasilian kanssa.

Kunniamaininnat: Parhaiden jalkapalloilijoiden lista ei ole valmis nimeämättä muutamaa jalkapallon huippua kuten Ferenc Puskasin, Lothar Matthäusin, Michel Platinin, Ronaldon ja Ronaldinhon.

Jaa artikkeli

Viimeisimmät artikkelit

Suositut kategoriat

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Viimeisimmät kommentit