Huonoimmat urheilupelit koskaan

Olitpa kokenut pelaaja tai uusi videopelien maailmassa, yksi asia on varma: kaikilla on ollut omat kauheat pelikokemuksensa.

Kauheista jatko-osista hämäriin teemoihin ja naurettaviin grafiikkoihin, urheiluvideopeleissä on vuosien varrella ollut monia hittejä ja huteja. Nämä ovat pahimpia koskaan julkaistuja pleikkarin urheilupelejä; jotkut niin kauheita, että he ovat saaneet kultti-aseman pelaamattomuuden vuoksi.

NFL Head Coach

Oletko koskaan halunnut rakentaa urheilu-dynastian sen sijaan, että oikeasti pelaisit? NFL-päävalmentaja antoi pelaajille mahdollisuuden tehdä juuri näin, draftien hallitsemisesta pelaajakauppoihin ja kaikkeen siltä väliltä.

Ainoa ongelma oli se, että se ei antanut sinulle mahdollisuutta osallistua mihinkään toimintaan: katsoit vain tiimisi peliä sivusta – pohjimmiltaan koko peli keskittyi kauden simuloimiseen, mikä ei ihan saanut aikaiseksi jännittävää pelikokemusta.

Horse Racing 2016

Horse Racing 2016:ssa oli kaikki piirteet, jotka yhdistät kauheaan videopeliin. Pelin jokainen kilpailu oli pohjimmiltaan sama; sinun tarvitsi vain painaa toistuvasti yhtä painiketta saadaksesi hevosesi juoksemaan, tai painaa toista piiskataksesi hevostasi, jotta hevosen nopeus paranisi. Se ei ihan ollut Grand National.

Tässä pelottavassa pelissä ei vaadittu paljoa taitoa, eikä se saanut pelaajilta ylistäviä arvosteluja, kun se julkaistiin. Mukaan lukien me, jotka annoimme sille (melko anteliaan) 3/10.

Michael Phelps: Push the Limit

Liikekaappaus videopeleissä on loistavaa jos käyt läpi nyrkkeilyfantasiaasi tai teeskentelet, että yrität lyödä pesäpalloa, mutta se ei ole niin tehokasta uidessa. Michael Phelps: Push the Limit julkaistiin vuonna 2011 Xbox 360:lle. Pelissä pelaajien täytyi heilua altaassa tavalla, joka muistutti jotenkin uintia, mutta onnistui siinä hyvin harvoin, mikä teki koko pelistä käytännössä pelaamattoman.

Ashes Cricket 2013

Tämä peli ei ole vain yksi kaikkien aikojen huonoimmista urheiluvideopeleistä, vaan myös kilpailija yhdestä huonoimmista videopeleistä ikinä. Peli ei juuri toiminut kun se julkaistiin verkossa ennen konsoliaikaa ja sillä oli kaikki edellytykset kauhealle pelikokemukselle. Pelin huonot puolet vaihtelivat kauheista grafiikoista bugeihin, jotka tekivät siitä pelaamattoman pelin. Se poistettiin julkaisusta vain neljä päivää sen jälkeen, kun se julkaistiin verkossa – todistus siitä, kuinka kauhea se todella oli.

Take Out Weight Curling

Curling ei ole urheilulaji, jonka voit yhdistää videopeleihin – ja siihen on todennäköisesti hyvä syy. Se ei ole innostavin urheilulaji, ja tässä pelissä se välittyy kun koitat rämpyttää näppäimiä hidastaaksesi kiviä ja voittaaksesi pisteitä. Kun otetaan huomioon kuinka pieni määrä ihmisiä haluaa pelata curlingia tietokoneella, ei ole yllättävää, että PC:lle vuonna 2002 julkaistu Take Out Weight Curling ei menestynyt erityisen hyvin myynnin suhteen. Vaikka se jotenkin onnistui saamaan jatkoa…

Jaa artikkeli

Viimeisimmät artikkelit

Suositut kategoriat

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Viimeisimmät kommentit